Реклама

 

Реклама в сайта

 

Inspiro-bg е бързо развиващ се сайт, обогатяван всекидневно с ново съдържание и привличащ читатели както сред пулмолозите, така и сред специалисти с друга медицинска насоченост. Посетителите ни намират тук актуална информация за новостите в областта на диагностицирането, лечението и профилактиката на белодробните болести, четат новия брой на списанието он-лайн, ползват архива със старите броеве, информират се за предстоящи събития. Стремежът ни е да направим сайта не само приятно и интересно място, но и място, където винаги има подбрана актуална информация от световната медицинска периодика, където могат да поспорят с колеги или да споделят професионални проблеми.

Постоянно увеличаващият се поток от посетители в сайта, който още през първата година от съществуването му трайно надхвърли 13000 посетители месечно, показва, че това е един удобен, лесен за ползване, функционален и съдържателен сайт.

Уеб сайтът на InSpiro – www.inspiro-bg.com – грабна първа награда в международния конкурс Computer Space 2013, в категорията „Уеб дизайн: информация и медии“! При изработката му заложихме на стилна визия, използваемост и функционалност за потребителя. Хубаво е, че експертите показват, че сме го постигнали. Но най-вече се надяваме сайтът да бъде достатъчно полезен за читателите!

Реклама в специализираната страница

„Лекарства и похвати“

Информацията в страница “Лекарства и похвати” е предназначена само за медици, достъпът до страницата е с вход за специализираната ни медицинска аудитория. За тази аудитория са предназначени и рекламните позиции в тази страница, като банерите, показвани тук, са различни от другите страници. На тях можете да представите своето послание само към професионалната колегия и, бъдете сигурни, то ще достигне до тях, подкрепено и от съдържанието на статиите, публикувани в тази страница, и носещи информация за най-новото в областта на лечението на белодробните болести.

Реклама в списание InSpiro

списание за респираторна медицина и вдъхновение

С оглед на нарасналата популярност на списанието и желанието за включване на повече и по-разнообразни теми от две години нашите верни почитатели имат възможността да разлистят  5 книжки годишно – през февруари, април, юни, септември и декември.

За десета поредна година през 2017 списание InSpiro ще поднася на своите читатели информация за най-новото в медицинската практика и върховите постижения на медицинската наука, последните резултати от медицинските изследвания, за тенденции в лечебната практика, за успешните стратегии в справянето с респираторните заболявания и подобряване на здравето на хората.

Широката читателска аудитория на InSpiro включва специалисти по белодробни болести и общопрактикуващи лекари, но списанието се следи с интерес и от по-широк кръг от лекари от областта на вътрешната медицина – кардиолози, гастроентеролози и др., както и от други медицински специалисти.

Основните теми за всеки брой се подбират според актуалността и значимостта им за клиничната практика. Автори в списанието са едни от най-добрите специалисти от цялата страна, преподаватели и млади учени, за които търсенето на новото, напредничавото е и житейско кредо.