Жора Депардиев и двата слона на Бардо /продължение/

Веселин ДжендовАвтор: Веселин Джендов

 

От години френската кинематография която има прекрасни артисти ни пробутва това алчно пиянде. Сега щял да играе Распутин – бас държа че ще го изиграе като бай Ганю в банята.

Иначе нямам нищо лично против него. Всяка държава си има мюсюлманите, които заслужава!

Шарл Де-Гол (Charles-Andre-Joseph… и т.н. . „последния да затвори вратата!“) – е погребан в селцето Коломбе-ле-де-Еглиз (Colombey-les-Deux-Eglises) на български ГълъБово-с-двете-Църкви. Сега най вероятно ще трябва да го преименуват (ако и да не са го преименували!) Colombey-les-deux-mosques – Гълъбово с двете джамии!

Ако още няма джамия – то е защото там ВЕЧЕ има „само“ 700 муслимани (2012г).

Де Гол и тези които го идолизираха, беатизираха и фетишизираха си докараха джамиите, гиганската наркомания, повсеместния бандитизъм и цялата паплач която вдига бурките, сере насред шосето и продължава по пътя към Берлин, Стокхолм, Хага, Осло…

Това – за Депърдийоев (Жората, кой не знае Жората, кой не е чувал за него :) ) е в контекста на нелепата снимка, опита да прикрие алчността с малкото пешкирче на свободолюбието, бунта срещу порядките и други тинтири-минтири.

Трябва да си формен идиот за да се снимаш с паспорт (вж. Маяковски!) и валенки в ръка. Как не са му турили и т.нар „кокошник“ който носят момите от подмосковието на тиквата :) ))

Хак им е на французите!!

Един дебел арабин попитал една засукана френска сервитьорка: „Имате ли жабешки крачета?“. Отговор: „Но разбира се господине!“. „Хайде тогава бързо скок-подскок към кухнята и ми донесете един овнешки дюнер и без много ква-ква!!!“

За много неща човек да стори с годините става късно – но да се орезили никога не е късно.

След Шарл Буайе, Ив Монтан, Жан Габен, Лино Вентура, Ален Делон, Филип Ноаре, Мишел Пиколи, Серж Реджани, Мишел Константен, Белмондо, Жан Луи Трентинян, Мишел Буке, Пиер Брасьор…на лайнарите французи – парвенюта, левичаро-либерали, ислямофашисти-антисемити и всякаква европаплач им се стори непоносимо и непростимо да продължат да имат великолепни актьори, с чар, с вродена класа, с талант…и измислиха този тъпанар с хуевиден нос, излъчване на простак и „талант“ измислен от истерични простакеси и завистливи кинокритици. Понеже на мен винаги ми е бил противен, и винаги съм казвал, че каквото и да гледам с него – все простаклъка избива над образа – сега се чувствам удовлетворен, че алчното говедо се осра.

При развода на Лиз Тейлър с Ричард Бъртън (мир на праха им) става спор за особено ценна колекция бижута и двамата се споразуват да я дарят за издръжка на университета в Ерусалим. Елизабет Тейлър дарява 116 млн USD за изследователски цели в медицината. През осемдесетте години – независимо от инфлация и т.н – близо милиард сегашен еквивалент! През 1976 год. Лиз Тейлър моли да бъде разменена за над 100 заложници взети в полет на Ер Франс в Ентебе,Уганда…

Големи Артисти, Големи Хора – красиви отвън, красиви отвътре (КОКО). Депардийо – грозен отвън, грозен отвътре (ГОГO), затлъстял отвън, затлъстял отвътре (ЗОЗО).

 

Таблица. Локализация на “социалната“ тъкан на човек: варианти

КОГО (– – –)        красив отвън, грозен отвътре
 KОKО (++++)       красив отвън, красив отвътре
 ГОГО (– – –)  грозен отвън, грозен отвътре
 ГОКО (+ + +)        грозен отвън, красив отвътре

 

* Таблица. Локализация на мастната тъкан на човек: варианти+

 СОЗО** слаб отвън, затлъстял отвътре
 СОСО*****  слаб отвън, слаб отвътре
 ЗОЗО* затлъстял отвън, затлъстял отвътре
 ЗОСО***   затлъстял отвън, слаб отвътре

+ Както за хотелите, броят на звездите означава качество, в случая – качество на  здравето. Следователно, бъдете СОСО!


 

Вашият коментар