Ръководството по белодробни болести е вече сред вас

Брой № 3 (36) / юни 2016, Защо кашлят българите?

 

На 26 май в литературен клуб „ПЕРОТО” в НДК беше представено новото ръководство по БЕЛОДРОБНИ БОЛЕСТИ в два тома, дело на авторски колектив от различни специалности – пулмолози, микробиолози, вирусолози, патолози, кардиолози, рентгенолози, физиотерапевти, гръдни хирурзи и др. – голяма част от тях национални експерти в представените теми. Изданието е предназначено не само за специалисти по белодробни болести, но и за по-широк кръг медици, проявяващи интерес към диагнозата и терапията на белодробните болести – гръдни хирурзи, педиатри, патолози, алерголози, лабораторни и фамилни лекари, рентгенолози, студенти и медицински сестри.

 

Ръководството е богато онагледено с фотоси, фигури и таблици и дава възможност да бъдат усвоени както основите на респираторната медицина, така и най-съвременните научни и практични модели за диагностика и лечение на белодробните болести. Информацията е поднесена в до­стъпен, разбираем и прак­тичен вид.

В духа на най-добрите традиции на българското слово, насочени към съхраняване на националната идентичност, учебникът е отпечатан на българска кирилица.

Коста Костов

Главен редактор на “Белодробни болести” и сп. InSpiro


 

3 коментара към “Ръководството по белодробни болести е вече сред вас”

Отговори
 1. Ерай казва:

  Здравейте :)
  Как мога да се сдобия с учебниците по белодробни болести?
  Благодаря

 2. inspiro казва:

  Здравейте, тиражът отдавна е изчерпан.
  Очаква се да бъде преиздаден до края на годината, следете сайта ни, ще има информация.

 3. inspiro казва:

  Благодарим за проявения интерес към ръководството „Белодробни болести“ в два тома. За съжаление то се изчерпа за броени дни. Очаква се второ издание до края на календарната година.

  От редакцията

Вашият коментар