Плеврата

„Плеврата” се появи на книжния пазар през 2006 г. и отдавна вече не може да се намери по щандовете. Няма и по-ново издание, което така задълбочено да разглежда научната и клиничната практика при плевралните болести. Студенти, специализанти, семейни лекари, интернисти, пулмолози и педиатри все още черпят от богатия опит на авторите – водещи български специалисти в областта на пулмологията, гръдната хирургия, рентгенологията, педиатрията и клиничната патология, затова предоставяме на многобройните читатели на сп. „InSpiro” възможността да ползват текстовете от „Плеврата”.

 

„Плеврата“ – част 1 Влезте или се регистрирайте безплатно, за да получите достъп до пълното съдържание и статиите на списанието в PDF формат.

„Плеврата“ – част 2  Влезте или се регистрирайте безплатно, за да получите достъп до пълното съдържание и статиите на списанието в PDF формат.

„Плеврата“ – част 3  Влезте или се регистрирайте безплатно, за да получите достъп до пълното съдържание и статиите на списанието в PDF формат.

„Плеврата“ – част 4  Влезте или се регистрирайте безплатно, за да получите достъп до пълното съдържание и статиите на списанието в PDF формат.


 

Един коментар към “Плеврата”

Отговори
  1. elena draganova казва:

    Благодаря за този начин на предствяне на книгата.Наистина е изчерпана много отдавна,а това е начин да я притежавам.д-р Е.Драганова-специализант.

Вашият коментар